Miksi vuokra-auto olisi järkevä ratkaisu minun kohdalla?

Miksi ostaa kallista autoa, jollei sitä tarvitse jatkuvasti. Vuokra-autossa tiedät tarkalleen kulut ja tulee edullisemmaksi satunnaisessa käytössä kuin oma auto. Vuokra-autot ovat aina uudehkoja, hyvin huollettuja ja siistejä. Auton vuokratessasi sinun ei tarvitse murehtia huolloista.

 

Pienimmät vuokra-automme ovat Citroen C1 ja Ford Fiesta – mallit. Tämän kokoluokan vuokra-autot ovat näppäriä kaupungissa. Saat vuokra-autot helposti parkkiin ja ne mahtuvat pienimmistäkin väleistä. Kaikissa vuokra-autoissamme on ilmastointi ja suurimmassa osassa vuokra-autoistamme löytyy myös navigaattori.

 

Keskiluokan vuokra-automme ovat esim. Skoda Octavia tai Volkswagen Golf. Tämä kokoluokan vuokra-autot ovat eniten vuokrattuja autojamme. Silloin kun tarvitset vuokra-autolta hieman enemmän tilaa, niin valintasi vuokralle on keskiluokan henkilöautomme. Tästä kokoluokasta löytyy useita farmarimalleja.

 

Ison kokoluokan vuokra-automme ovat sitten BMW 5-sarja, Audi 6 ja Volvo V60. Tämän kokoluokan vuokra-autolla matka taittuu mukavasti pidemmänkin reissun. Ison kokoluokan vuokra-automme sopivat vaikka hääautoksi. Tästäkin kokoluokasta löytyy useita farmarimalleja vuokralle.

 

Meiltä voit vuokrata myös pakettiautoja. Pakettiauton vuokraus onnistuu nopealla aikataululla ja vaikka ainoastaan tunniksi olisi tarvetta. Kaikki vuorattavat pakettiautomme ovat B-kortilla ajettavia. Pienimmät vuokrattavat pakettiautomme soveltuvat hyvin kaupungissa ajamiseen ja isoimmilla vuokra-autoillamme menee isommatkin muuttokuormat kätevästi paikasta toiseen.